3 JAM TANGAN LELAKI MAHAL

3 JAM TANGAN LELAKI MAHAL

3 JAM TANGAN LELAKI MAHAL

Bagi aku jam ni sekadar untuk aku tau pukul berapa sekarang....hehehe.

Tapi ramai dikalangan lelaki yang inginkan gaya maka mereka akan mencari jenama jam tangan yang mahal untuk menaikan nilai kelelakian atau nampak lebih bergaya dan nampak macho.

Yala..itu hak masing2 lah kan. Yang penting jam tangan ni bukan saja untuk melihat waktu tetapi fungsi jam itu sekarang dah jadi sebagai aksesori yang biasa dipakai oleh lelaki untuk nampak lebih bergaya.


JAM TANGAN MAHAL DI SHOPEE

Maka kali ini aku nak buat kajian sikit kat kedai online shopee ni. Aku nak tenggok jam tangan mana yang mahal kat situ.

Maka aku try cari yang harga puluhan ribu ringgit dulu...yang ratusan ringgit mungkin tak di jual di shopee atau kedai online line seperti lazada.

#1. VACHERON CONSTANTIN

Nampaknya jenama VACHERON CONSTANTIN ini adalah jam tangan lelaki paling mahal dijual di Shopee.

Harga jam tangan ini adalah RM98000.00 (Sembilan Puluh Lapan Ribu Ringgit)

VACHERON CONSTANTIN ini adalah jam tangan lelaki paling mahal dijual di Shopee.

jenama VACHERON CONSTANTIN ini adalah jam tangan lelaki paling mahal
Jenama VACHERON CONSTANTIN ini adalah jam tangan lelaki paling mahal




Vacheron Constantin / Vacheron moon phase watch men's automatic mechanical movement watches Swiss direct supply

Product Description

Brand: Vacheron Constantin / Vacheron Constantin
Movement Type: mechanical movement - automatic mechanical movement
Strap Material: Leather
Model: 4000E / 000A-B548
V.Constantin / Vacheron Constantin brand: moon phase series
Brand Origin: Switzerland
Condition: New
Watch mirror material: synthetic sapphire crystal
Watch Type: Men
Color: blue
Warranty: international warranty
style: Casual
Water depth: 30 meters waterproof
Case material: stainless steel


#2. ROLEX 18K rose gold Rolex watchmen

Jam tangan ROLEX 18K rose gold Rolex watch men ini di tempat ke-2 paling mahal harganya dijual di Shopee.

Harga jam tangan Rolex ini dalah RM68,800.00 (Enam puluh lapan ribu dan lapan ratus ringgit)

Jam tangan ROLEX 18K rose gold Rolex watch men
Jam tangan ROLEX 18K rose gold Rolex watch men
Jam tangan ROLEX 18K ini sangat mewah dihiasi dengan emas 18K. Pastinya ini adalah jam tangan mahal yang mampu dimiliki oleh golongan yang berada.

Jam tangan ROLEX 18K rose gold
Jam tangan ROLEX 18K rose gold


Product Description

Brand: Rolex / Rolex
Movement Type: mechanical movement
Strap Material: Leather
Model: 116515LN

Bottom of the table type:
Brand Origin: Switzerland
Table debit formula: Single folding buckle
Dial diameter: 40mm
Condition: New

Watch mirror material: synthetic sapphire crystal
Series: Daytona
Product Name: Rolex / Rolex Daytona 116515LN
Watch Type: Men

style: Casual
Water depth: 100m
Display: Analog
Case Material: Metal
Shape: circular


#3. Jaeger-LeCoultre / Jaeger

Jam tangan Jaeger-LeCoultre / Jaeger ini adalah jam lelaki tempat ke-3 termahal di shoppee.

Bagi mereka yang mampu jam tangan Jaeger-LeCoultre / Jaeger  buatan Switzerland ini lah yang menjadi pilihan terbaik.

Harga jam tangan Jaeger ini adalah: RM68,600.00 (Enam puluh lapan ribu dan enam ratus ringgit)

Jam tangan Jaeger-LeCoultre / Jaeger ini adalah jam lelaki tempat ke-3 termahal di shoppee
Jam tangan Jaeger-LeCoultre / Jaeger ini adalah jam lelaki tempat ke-3 termahal di shoppee


JAM TANGAN LELAKI MAHAL - RUJUKAN DI SHOPEE
JAM TANGAN LELAKI MAHAL - RUJUKAN DI SHOPEE


Product Description - Keterangan jam mahal ini

Brand: Jaeger-LeCoultre / Jaeger
Movement Type: mechanical movement - automatic mechanical movement
Strap Material: Leather
Model: Q1368420
Brand Origin: Switzerland

Dial diameter: 39mm
Condition: New
The identification mark: COSC
Watch mirror material: synthetic sapphire crystal
Watch Type: Men

Dial thickness: 9mm
Jaeger-LeCoultre Series: Appointment Series
Color: White Black
Warranty: Warranty

style: Casual
Water depth: 30 meters life waterproof
Movement Origin: Switzerland
Case material: stainless steel

****ini adalah diantara jam yang termahal yang dijual di Shopee.

Harga Telefon Apple_iphone 5s 16gb/32gb murah

Harga Telefon Apple_iphone 5s 16gb/32gb murah

Harga di Lazada pada mei 2019

RM328.00






Keterangan Produk 


  • Apple_iphone 5s 16gb/32gb (Dispaly Unit) Original 90 As New (100% Original)
  • LED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
  • 4.0 inches, 44.1 cm2(~60.8% screen-to-body ratio)
  • Dual-core 1.3 GHz Cyclone (ARM v8-based)
  • PowerVR G6430 (quad-core graphics)
  • 16/32GB, 1 GB RAM DDR3
  • Non-removable Li-Po 1560 mAh battery (5.92 Wh)
  • Used - Display Unit - 90% As New
  • Usa Set / Fingerprint Working Well
  • Support All Sim Card / No Any Lock


Spesifikasi 

oleh Apple_iphone 5s 16gb/32gb (Dispaly Unit) Original 90 As New (100% Original)

Jenama 

Apple_iphone 5s 16gb/32gb

No Brand 

SKU 480516123_MY-799946459

Jenis processor 

Dual-core

Ciri Telefon Bimbit 

Touchscreen,GPS,Fingerprint Sensor

Jenis Skrin 

IPS LCD

Sistem Operasi 

iOS

Jenis Telefon Bimbit Smartphone 

Model 5S 32GB / 16GB

Tempoh jaminan 

1 bulan

Slot SIM 

Single

Saiz skrin 

(inci) 4

Jenis jaminan Waranti 

Penjual Tempatan

Memori 

RAM 1GB

Network Connections 

4G


LIHAT TAWARAN TERKINI 

Smartphone bajet harga murah RM300 RM400 RM500



Smartphone bajet harga murah RM300 RM400 RM500

Adakah bajet untuk smartphone anda harga murah sekitar RM300, RM400 atau RM500 ?. Kini lebih mudah untuk memilih dan membeli pakej telefon pintar terbaik bajet anda. Berikut adalah senarai telefon pintar terbaik di bawah RM500 yang telah tersedia di pasaran Malaysia sekarang. Kebanyakan peranti ini diklasifikasikan sebagai tahap kemasukan, kos rendah atau telefon pintar murah dengan kualiti, spesifikasi kualiti dan kualiti kamera yang dibina.

Senarai Smartphone Handphone Harga Bawah RM500

Smartphone Handphone Harga Bawah RM500 (2019)

Berikut adalah senarai harga handphone yang anda boleh pertimbangkan untuk di beli pada tahun 2019. Handphone bajet yang berbaloi anda beli.

Walaupun harga agak murah tetapi hampir kesemua aplikasi ada pada handphone ini.

Senarai harga yang dipaparkan adalah harga semasa dari https://www.lazada.com.my



1. New Huawei Mate 20X (RM399)

Image result for New Huawei Mate 20X

Product details of New Huawei Mate 20X